Kontakt for samarbejdspartnere


Myndigheder, Kommuner, konsulenter, foreninger og andre der er interesserede i at samarbejde og gøre brug af Naturbasens ressourcer kan kontakte Naturbasen ved at skrive til thomas@naturbasen.dk. For generel support og andre henvendelser, se herunder.

Alt anden kontakt, inkl. general support


Hvis du har brug for hjælp til artsbestemmelse, se den røde boks herunder. Hvis du har spørgsmål til funktionaliteterne på Naturbasens hjemmesider og apps, hvis du ønsker at fejlmelde en funktion på en af vores hjemmesider eller apps, eller ønsker at henvende dig om andre ting, kan du kontakte Naturbasen på support@naturbasen.dk

Har du observationer eller spørgsmål om dyr, planter eller svampe?


Vi besvarer desværre ikke generelle spørgsmål om flora og fanua eller spørgsmål om artsbestemmelse via e-mail eller sms/mms.

Du er i stedet meget velkommen til at benytte vores funktion til Artsbestemmelse hvor Naturbasens mange medlemmer gerne hjælper med identifikation.

For artsbestemmelse af vildtlevende dyr, planter og svampe i naturen kan du også benytte "Artsbestemmelse"-knappen på Naturbasens App, som du kan downloade til iPhone og Android.

Bemærk at hverken hjemmesiden eller App må benyttes til stueplanter eller kæledyr.

 Råd og tips fra supporten

Når du henvender dig til supporten angående en fejl på hjemmesiden, kan vi give dig den bedste hjælp, hvis du oplyser hvilken fejlmeddelelse du får, samt oplyser linket til den side, hvor du oplever fejlen.

Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få det oplyst under "Glemt login".

Kig altid under Hjælp før du henvender dig til supporten.

De senest indberettede arter i Naturbasen: