NATURBASEN

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din tilmelding hos Naturbasen indtastes nogle personoplysninger, herunder særligt dit navn og din e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at du kan benytte Naturbasens og dens funktioner. Du kan ikke være tilmeldt Naturbasen hvis vi ikke kender disse oplysninger.

Fra februar 2018 indsamler Naturbasen informationer om dit køn og din fødselsdato, såfremt du vælger at udfylde felterne for disse oplysninger ved tilmelding. Disse oplysninger benyttes til analyseformål for at forbedre brugeroplevelsen på Naturbasens hjemmesider og apps og til markedsføring af Naturbasen.

Ved brug af Naturbasen registreres din IP-adresse. Dette gøres for at kunne kontrollere adgangen til Naturbasen ved kun at give ønskede IP-adresser adgang.

I din profil kan du valgfrit indtaste oplysninger om telefonnummer, adresse og andre personlige informationer, såfremt du selv ønsker at dele disse informationer for en bedre brugeroplevelse.

Du modtager Naturbasens nyhedsbrev, såfremt du har givet samtykke til dette.

Naturbasen viser annoncer fra et eller flere reklamenetværk. Der sker ingen udveksling af persondata mellem Fugleognatur.dk og disse netværk. Nogle af reklamerne benytter såkaldte cookies til at indsamle og styre oplysninger om hvilke annoncer du har set. En cookie er en lille tekstfil, som ligger på din harddisk, og som kan bruges til at lagre små oplysninger, og give ekstra funktionalitet til et website.

Datasikkerhed
Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet eller anonymiseret, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til opbevaring af data på en server. Vi har indgået databehandleraftale med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med:

Naturbasen ApS
Cvr-nr. 34490139
Lufthavnsvej 6
8410 Rønde
Kontakt: support@naturbasen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, og du ikke selv kan rette dem, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Du kan altid trække dit samtykke til Naturbasens nyhedsbrev tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af et af de tilsendte e-mails med nyhedsbrevet.

Du kan altid fjerne de valgfrie profiloplysninger via dine profilindstillinger, hvorfra du også kan slette din brugerprofil.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe du har en brugerprofil hos os. Hvis du sletter din profil, fjernes alle dine personoplysninger med undtagelse af dit navn, som stadig vi fremgå ved observationer, fotografier og andet materiale du har uploadet til Naturbasen. Hvis du ønsker dette materiale anonymiseret, kan du skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Naturbasens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk.

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på naturbasen.dk.

Sidst revideret maj 2018.